Sparesor

Om coronasituationen tillåter:

Sparesor till Pärnu 2021

Tervis spa & Wasa Resort

 

Vi står i beredskap att resa tilll Pärnu genast coronasituationen tillåter.

11 sparesor är inbokade (se datumen längre ner). Du kan välja med mellan spahotellen Tervis spa och Wasa Resort.

INGA PRISER ÄR BEKRÄFTADE FÖR 2021. Sparesornas pris kommer ändå att ligga i samma prisklass som tidgare (se sparesor 2020).

Sparesor

Om coronasituationen tillåter:

Sparesor till Pärnu 2021

Tervis spa & Wasa Resort

 

Vi står i beredskap att resa tilll Pärnu genast coronasituationen tillåter.

11 sparesor är inbokade (se datumen längre ner). Du kan välja med mellan spahotellen Tervis spa och Wasa Resort.

INGA PRISER ÄR BEKRÄFTADE FÖR 2021. Sparesornas pris kommer ändå att ligga i samma prisklass som tidgare (se sparesor 2020).

 

20–26.3           (lördag – fredag)

17–23.4           (lördag – fredag)

12–16.5           (onsdag – söndag)

13–18.6          (söndag – fredag)

12–16.7          (måndag – fredag)

8–13.8            (söndag – fredag)

25.9–1.10      (lördag – fredag)

27–31.10       (onsdag – söndag)

5–11.11         (fredag – torsdag)

5–15.11         (fredag – måndag)

1–5.12           (onsdag – söndag)

 

Reseprogram

 

Resans första dag

Hemorten – Pärnu

Bussen samlar resenärerna enligt rutt och tidtabell som meddelas senare. Nerresan till Helsingfors avbryts av paus. Eckerö Lines m/s Finlandia avgår från Västra hamnen i Helsingfors kl. 15.15. Ankomst till Tallinn kl. 17.30. Från Tallinn till Pärnu kör vi på knappa två timmar. Vi checkar in på Spa Tervis, och gör senare en rundvandring för att bekanta oss med Tervis. En liten kvällsbit innan vi säger god natt. 

 

Dagarna på plats

Sköna dagar på Spa 

Efter frukost vidtar läkarbesöken, man har en given tid, läkaren talar svenska och finska, tolkhjälp fås vid behov. I samråd med läkaren görs veckans program upp. I spa-receptionen får man tiderna för behandlingarna i ett schema för alla dagar. Här bokar man också de extra saker man vill ha. Så är det bara att börja på och njuta! Fyll på med flera sköna saker under veckan om du tycker!  

Varje dag har vi frukost och en måltid till som ingår, välj om du vill ha lunch eller middag - eller båda. Många som besöker Pärnu om och om igen ser de förmånliga skönhetsbehandlingarna, frisörstjänsterna, extra behandlingarna som viktiga. Likaså shopping, konserter, kvällsprogram. Och inte att förglömma staden Pärnu, stranden, utflykterna. Mera info inför resan om vad som finns – ordnat program eller total frihet om du vill!

 

Hemresedagen

Pärnu - Hemorten

Frukost på hotellet. Vi lastar bussen kl. 08.00. och kör mot Tallinn. Lite tid för shopping i hamnen. Eckerö Lines färja avgår kl. 12.00, ankomst till Helsingfors kl. 14.15. Nu återstår hemresan, vi är i Österbotten i ”gomanstid”.

 

***

 

Pärnu är bäst!

Pärnu är tillräckligt liten för att kännas hanterlig och trygg, tillräckligt stor för att ha allt! Till Pärnus centrum promenerar man på 10-15 minuter. Fråga efter service och kultur, behandlingar och shopping, vi berättar också om specialiteter på andra spa. Äta på stan går utmärkt, prisnivån är rimlig. Dans ordnas på flera ställen, bl.a. på Tervis.

Spa Tervis ligger alldeles nere vid havet och floden. Hela året, men i synnerhet på sommarhalvåret är stranden lockande. Den nästan 2 km långa plagen med vit, fin sand och långgrunt bad är som vid Medelhavet. Estland har många bra spa-orter, men Pärnu är nog som helhet den bästa.

 

Upplev mer!

Program och utflykter bjuds ut under veckan, både bekant och nytt. Vi besöker också Tervise Paradiis med bowling och enastående äventyrsbad. Mera om dessa i ett mycket utförligt informationsbrev inför resan. Lindell Travel tillsammans med Tervis Spa och Pärnu hälsar: fullservice är ordet!

 

Dagarna innehåller 

Vårt spapaket innehåller 2 - 3 behandlingar av olika slag varje dag vi är på plats. Hotellets bastu- och badavdelning ingår, kvällsprogram i eget kulturhus. Läkare och sjukskötare finns på plats. Mat i rikligt mått: frukost plus lunch och middag beroende på vad man vill ha.

 

Om Spa Tervis i Pärnu

Hotellrummen på Spahotell Tervis är fräscha och moderna. Hotellet har tillbyggts och renoverats i flera omgångar under sina 45 år. Tervis bildar en enhet med 8 hus, men man behöver aldrig gå utomhus för att nå en annan del! Någon kan säga att Tervis är för stort, svårt att hitta – de har vanligen inte själva bott där. Storleken är inget problem, tvärtom betyder det ett heltäckande serviceutbud, det allra mesta man önskar av en spavecka finns inom Tervis´ väggar. Med Lindell Travels personal på plats finns nån hela tiden att fråga, all hjälp fås utan besvär.

Rummen har WC, dusch, TV, telefon – och kylskåp!  Tips: prova en svit – det har blivit populärt! Vårt paket på Tervis innehåller halvpension, frukost och middag (eller lunch, välj när du bokar).

 

***

 

BOKNINGAR:

Tfn 0443 13 14 15

info@lindelltravel.fi