Må bra på Tervis spa

Sparesor 2020 till Tervis i Pärnu

 

Du satsar på Ditt välmående

- vi satsar på personlig service

 

Vi fortsätter som innan corona - men med sunt förnuft - med många avgångar, olika reslängder, möjlighet att kombinera och variera - något för alla!
 

 

 

 

Må bra på Tervis spa

Sparesor 2020 till Tervis i Pärnu

 

Du satsar på Ditt välmående

- vi satsar på personlig service

 

Vi fortsätter som innan corona - men med sunt förnuft - med många avgångar, olika reslängder, möjlighet att kombinera och variera - något för alla!
 

 

 

 

En resa till spahotell i Pärnu borde ha jättelångt namn. Namnet borde innehålla ord som semester, friskvård, sandstrand, rekreation, massage, fotvård, mat&dryck, dans, fullservice, bastubad, förmånligt, skönhet, simbassänger, ressällskap, upplevelser, shopping, bekvämt, saltkammare, uteliv, kylbehandling, musik, tupplur… Listan blir lång. Men jag vill sammanfatta med ”Må bra på Spa i Pärnu”. Välkommen med: vår, sommar, höst och vinter!

 

 

 

Reseprogram

 

Resans första dag

Hemorten – Pärnu

Bussen samlar resenärerna enligt rutt och tidtabell som meddelas senare. Nerresan till Helsingfors avbryts av paus. Eckerö Lines m/s Finlandia avgår från Västra hamnen i Helsingfors kl. 15.15. Ankomst till Tallinn kl. 17.30. Från Tallinn till Pärnu kör vi på knappa två timmar. Vi checkar in på Spa Tervis, och gör senare en rundvandring för att bekanta oss med Tervis. En liten kvällsbit innan vi säger god natt. 

 

Dagarna på plats

Sköna dagar på Spa 

Efter frukost vidtar läkarbesöken, man har en given tid, läkaren talar svenska och finska, tolkhjälp fås vid behov. I samråd med läkaren görs veckans program upp. I spa-receptionen får man tiderna för behandlingarna i ett schema för alla dagar. Här bokar man också de extra saker man vill ha. Så är det bara att börja på och njuta! Fyll på med flera sköna saker under veckan om du tycker!  

Varje dag har vi frukost och en måltid till som ingår, välj om du vill ha lunch eller middag - eller båda. Många som besöker Pärnu om och om igen ser de förmånliga skönhetsbehandlingarna, frisörstjänsterna, extra behandlingarna som viktiga. Likaså shopping, konserter, kvällsprogram. Och inte att förglömma staden Pärnu, stranden, utflykterna. Mera info inför resan om vad som finns – ordnat program eller total frihet om du vill!

 

Hemresedagen

Pärnu - Hemorten

Frukost på hotellet. Vi lastar bussen kl. 08.00. och kör mot Tallinn. Lite tid för shopping i hamnen. Eckerö Lines färja avgår kl. 12.00, ankomst till Helsingfors kl. 14.15. Nu återstår hemresan, vi är i Österbotten i ”gomanstid”.

 

***

 

Pärnu är bäst!

Pärnu är tillräckligt liten för att kännas hanterlig och trygg, tillräckligt stor för att ha allt! Till Pärnus centrum promenerar man på 10-15 minuter. Fråga efter service och kultur, behandlingar och shopping, vi berättar också om specialiteter på andra spa. Äta på stan går utmärkt, prisnivån är rimlig. Dans ordnas på flera ställen, bl.a. på Tervis.

Spa Tervis ligger alldeles nere vid havet och floden. Hela året, men i synnerhet på sommarhalvåret är stranden lockande. Den nästan 2 km långa plagen med vit, fin sand och långgrunt bad är som vid Medelhavet. Estland har många bra spa-orter, men Pärnu är nog som helhet den bästa.

 

Upplev mer!

Program och utflykter bjuds ut under veckan, både bekant och nytt. Vi besöker också Tervise Paradiis med bowling och enastående äventyrsbad. Mera om dessa i ett mycket utförligt informationsbrev inför resan. Lindell Travel tillsammans med Tervis Spa och Pärnu hälsar: fullservice är ordet!

 

Dagarna innehåller 

Vårt spapaket innehåller 2 - 3 behandlingar av olika slag varje dag vi är på plats. Hotellets bastu- och badavdelning ingår, kvällsprogram i eget kulturhus. Läkare och sjukskötare finns på plats. Mat i rikligt mått: frukost plus lunch och middag beroende på vad man vill ha.

 

Om Spa Tervis i Pärnu

Hotellrummen på Spahotell Tervis är fräscha och moderna. Hotellet har tillbyggts och renoverats i flera omgångar under sina 45 år. Tervis bildar en enhet med 8 hus, men man behöver aldrig gå utomhus för att nå en annan del! Någon kan säga att Tervis är för stort, svårt att hitta – de har vanligen inte själva bott där. Storleken är inget problem, tvärtom betyder det ett heltäckande serviceutbud, det allra mesta man önskar av en spavecka finns inom Tervis´ väggar. Med Lindell Travels personal på plats finns nån hela tiden att fråga, all hjälp fås utan besvär.

Rummen har WC, dusch, TV, telefon – och kylskåp!  Tips: prova en svit – det har blivit populärt! Vårt paket på Tervis innehåller halvpension, frukost och middag (eller lunch, välj när du bokar).

 

***

 

Sparesor till Pärnu 2020

 

15–21.2         (lördag – fredag)

7–13.3           (lördag – fredag)

9–13.4           (torsdag – måndag) – påsk

3–9.5             (söndag – lördag)

10–15.6         (onsdag – måndag)

5–10.8           (onsdag – måndag)

21–27.9         (måndag – söndag)

14–18.10       (onsdag – söndag)

18–23.10       (söndag – fredag

24–29.10       (lördag – torsdag)

7–14.11         (lördag – lördag)

7–18.11         (lördag – onsdag)

15–18.11       (söndag – onsdag)

1–6.12           (tisdag – söndag)

22–27.12       (tisdag – söndag) – jul

 

---

 

Mer om Estland

Estland är hemvist för mycket kultur, konserter, fester och ”get-together”. Pärnu är definitivt festivalernas och evenemangens stad. Dessutom är det mesta i kulturväg förmånligt, samtidigt som det är av hög klass. När man festar är mycket tillåtet som är förbjudet hos oss, ändå går det städat och snyggt till. Prova och bli positivt överraskad!

På sommaren sker det mycket, faktiskt mera än man hinner med. Titeln ”Sommarhuvudstad” förpliktigar. Program av alla möjliga slag ordnas, oftast gratis eller mycket förmånligt.

En alldeles speciell dag är ”Augusti unetus”, en gatufestival så välfylld, så intensiv, så omväxlande. Musik, teater, performance, filmer, folkdräkter, kostymer, hantverk, konst... och hundratals serveringar. Allt på avstängda gator; bilfritt, avgiftsfritt – och fritt att fröjdas med glada människor. Som vår ”Konstens natt” men... roligare. På spa-resan i augusti!

Passa på och gör njutningen njutningsfullare!

 

BOKNINGAR:

Tfn 0443 13 14 15

info@lindelltravel.fi

 

 

 

Resefakta: 
Pris per person i standardrum för två

 

15–21.2 (7 dgr) 420 €

 

7–13.3 (7 dgr) 480 €

 

9–13.4 (5 dgr) 455 € - påsk

 

3–9.5 (7 dgr) 535 €

 

10–15.6 (6 dgr) 500 €

 

5–10.8 (6 dgr) 500 €

 

21–27.9 (7 dgr) 585 €

 

14–18.10 (5 dgr) 450 €

 

18–23.10 (6 dgr) 475 €

 

24–29.10 (6 dgr) 475 €

 

7–14.11 (8 dgr) 565 €

 

7–18.11 (12 dgr) 775 €

 

15–18.11 (4 dgr) 335 €

 

1–6.12 (6 dgr) 450 €

 

22–27.12 (6 dgr) 490 € - jul

 

I priset ingår:

 

+ Logi i tvåbäddsrum

+ Halvpension (frukost samt lunch eller middag)

+ 2-3 behandlingar per dag på plats

+ Guidad rundtur

+ Svenskatalande lokalguide

+ Färjeresor Helsingfors - Tallinn t/r

+ Bussresa i luftkonditionerad helturistbuss

+ Yrkeschaufförs tjänster

 

I priset ingår inte:

- Resenärsförsäkring

 

Anslutning i Helsingfors: rabatt -15,00 €

Övrigt: 

Notera också:

- viktigt: giltigt pass eller id-kort behövs! Gäller även barn.

- en gällande resenärsförsäkring bör du ha, i den ingår vanligen också avbeställningsskydd.

Skaffa gärna det avgiftsfria europeiska sjukförsäkringskortet från FPA, bra att ha med i ett annat EU-land.

- före avresan får du ett utförligt informationsbrev med många praktiska detaljer.

 

UPPGRADERA!

• Helpension – i resans pris ingår halvpension (frukost samt lunch eller middag). En måltid till per dag är inte dyrt, se pris vid respektive datum.

• Uppgradera boendet! Resans pris innebär Standardrum – renoverade och fina rum i 1ans och 2ans hus – men om du vill uppgradera till Superior (3:ans hus) finns priset invid respektive datum. Eller varför inte prova en svit, större eller mindre, fråga LINDELL TRAVEL.

 

Buffé på Eckeröline

Pris/pers vid förhandsbokning (nya priser fr.o.m. 2019):

utresa 29 €

hemresa 25 €

utresa + hemresa  53 €.

Undantag resdagarna närmare jul då priset stiger i och med julbuffeten.